Pensiunea noastră

Situată într-un cadru natural deosebit, pensiunea noastră vă oferă clipe de relaxare de neuitat alături de cei dragi pe care oricum nu-i suportați decât maxim o dată pe an. O adevărată găoază de pace interioara, exterioară și de tranziție, precum și armonie de import, cu o panaramă superbă asupra munților, cu camere spațioase, utilate și modern mobilate (curent electric, apă rece, apa caldă, pat cu saltea, iar pentru clienții cu adevărat premium – masă cu scaune), bar, minibar, megabar, loc de joaca, saună, spa, toate la doar cinci minute de mers cu mașina față de binecunoscutul castel Muștele la Coada Calului.

Pensiunea noastră vă așteaptă cu prețuri imbatabile

Pensiunea noastră vă așteaptă cu prețuri imbatabile

Amenajată conform cu ultimele tendințe de design interior și cotată cu prestidigiosul scor Trei Roți de Car, micul nostru stabiliment vă propune să v-așteapte să vă găzduiască-ntr-o atmosferă paleotradițională, care satisface chiar și cele mai exigente cerințe în materie de odihnă, componenta cheie a unui sejur perfect, corect și complet definit.

Oferim facilități de relaxare ultimul răcnet

Oferim facilități de relaxare ultimul răcnet

De menționat că la poalele pădurii unde se află pensiunea noastră, pe o coamă de deal unde nu te-ai lăsa dus, se-mpletesc ciripitul cailor, nechezatul păsărelelor, șuierul apei, susurul vântului (avem fasole bună!) și dansul mlădioso-melancolic al frunzelor de copac, iar de sub o stâncă legendară, uitată de vreme și de timp, se află un nesecat izvor de energie din care vă puteti adăpa cu numai cinci lei ghiogârțâitura.

Drumul este accesibil oricarui autoturism

Drumul este accesibil oricarui autoturism

A nu se compara cu alte pensiuni existente în alte părți, mai ales că-n apropiere se află obiective deosebite cu care vă puteți delecta în timpul liber: excursii prin ce-a mai rămas din pădurile mirifice din jur cu ateveul sau cu gipanul respectând datinile din străbuni, plimbare pe lângă barajul din beton natural Smegma Cucului, baie fierbinte în Ciubărul cu Bășini, răbolit în sufrageriile noastre premium, grătar eco fără fum din respect pentru planetă și multe altele.

Relaxarea este garantata si obligatorie

Relaxarea este garantata si obligatorie

În sfârșit, deși nu o să vă facă sejurul mai bun, este musai să știți că pensiunea noastră-i un stabiliment ce oferă șanse egale tuturor oaspeților, indiferent de etnie, gen (pentru cei ce au) și dacă o țineți pe stânga sau pe dreapta. Și nu uitați: salvați o babă, purtați mască, stați în casă!

Fii responsabil!

Fii responsabil!